PT-palvelut

Asiakastarinat

Terveytesi kumppani

5 vuoden kokemus kiireisten ammattilaisten valmentamisesta

Kasvaminen perheessä, jossa molemmat vanhemmat olivat omistautuneita vaativille aloille, näin ensikäden vaikutuksen terveellisen elämäntavan positiivisiin vaikutuksiin heidän mielialaansa ja yleiseen hyvinvointiinsa. Tämä innosti minua tutkimaan erilaisia urheilulajeja, kuten judoa, capoeiraa, jalkapalloa, slalom-hiihtoa, sukellusta, tanssia ja thaiboxingia. Vuonna 2012 aloin syventää osaamistani ravitsemukseen ja aloin opiskella ihmiskehoa, saavuttaen hienoja tuloksia itselleni ja asiakkailleni.

Intohimoni on aina ollut auttaa muita, ja asiantuntemuksellani ravitsemuksen ja kuntoilun alalla, pyrin antamaan takaisin ja voimaannuttamaan yksilöitä elämään terveellisempää ja merkityksellisempää elämää. Tehdään yhdessä töitä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Oletko valmis uudestisyntymään?

Ajatuksia hyvinvoinnista ja hyvän kunnon ylläpitämisestä

Ymmärrämme, että kiireisenä johtajana kuntoon pääseminen voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Niin monien vaatimusten koetellessa aikaasi ja energiaasi, on helppoa antaa terveyden ja kunnon jäädä taka-alalle. Mutta uskomme, että oikean perustan ja tuen avulla kuka tahansa voi saavuttaa kuntoilutavoitteensa – oli kiire kuinka suuri tahansa.

Repartuksessa ymmärrämme kiireisten ammattilaisten kohtaamat päivittäiset haasteet elämäntapamuutosta toteuttaessa. Tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla löytää aikaa, energiaa ja motivaatiota pysyäkseen oikealla tiellä.

Siksi tuemme sinua. Kokeneet valmentajamme ovat asiantuntijoita kaikissa elämäntapamuutoksen peruselementeissä – ravinnossa, treenaamisessa ja levossa.

Kumppanuutemme kautta vapautat arvokasta energiaa ja aikaa keskittyä työhösi, perheeseesi ja muihin tärkeisiin suhteisiin ja tehtäviin, kun me suunnittelemme ja tuemme sinua kohti elämää mullistavia tuloksia.

95% asiakkaistamme on saavuttanut tai ylittänyt tavoitteensa!

Asiakasreferenssimme esittelevät asiakkaidemme menestystarinoita, jotka ovat saavuttaneet kuntotavoitteensa Repartus coaching-ohjelmiemme avulla, jotka on suunniteltu kiireisille johtajille. Olipa tavoitteesi pudottaa painoa 80 kiloa tai edistää suorituskykyäsi, meillä on asiantuntemusta ja kokemusta auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tutustu asiakkaidemme inspiroiviin tarinoihin ja katso, kuinka voimme auttaa sinua muokkaamaan kehoasi ja parantamaan terveyttäsi.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Aloitetaanko jo tänään?