Valmennukset kiireisille ammattilaisille

Kaikkiin paketteihimme kuuluu

A

3 kuukauden henkilökohtainen valmennus

A

Viikoittaiset 45 minuutin valmennuspuhelut

A

Räätälöity ravitsemussuunnitelma sinulle

A

Räätälöity treenisuunnitelma tasoosi sopivaksi

A

Sporttikello & Zenfit terveyssovellus tulosten seurantaan

Platina-paketti sisältää lisäksi

A

Puhelinlinjan henkilökohtaisen valmentajasi kanssa, jolta saat tukea milloin tahansa.

A

24/7-tuki joka auttaa sinua pysymään oikealla tiellä, vaikka matkustaisitkin.

man standing in front of group of men

Individual Gold

Hinta: 3000€

Yksilöllinen Gold-paketti on täydellinen ratkaisu kiireisille johtajille, jotka haluavat saavuttaa kuntoilutavoitteensa tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Kolmen kuukauden henkilökohtaisen valmennuksen aikana saat viikoittaiset 45 minuutin valmennuspuhelut, räätälöidyt ravitsemus- ja harjoitusohjelmat sekä urheilukellon yhdistettynä zenfit-kuntoiluohjelmistoon tulosten seurantaa varten. Sinulla on kaikki tarvittava pysyäksesi oikealla tiellä ja nähdäksesi tuloksia.

Kokeneet valmentajamme ovat sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi, ja joustava ohjelmamme sopii saumattomasti kiireiseen aikatauluusi.

man in gray t-shirt working remotely on a laptop

Individual Platinum

Hinta: 5000€

Yksilöllinen Platinum-paketti on ultimaattinen kuntoiluratkaisu kiireisille johtajille. Sinulla on kaikki tarvittava pysyäksesi oikealla tiellä ja nähdäksesi tuloksia. Asiantuntijavalmentajamme kehittävät henkilökohtaisen suunnitelman, joka on räätälöity ainutlaatuisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi yhdistettynä viikoittaisiin 45 minuutin valmennuspuheluihin, urheilukelloon ja zenfit-kuntoiluohjelmistoon joka auttaa sinua olemaan vastuussa toteuttamisesta, pitää sinut motivoitununeena ja yhdstää sinut valmentajaasi.

Platinum-paketin avulla sinulla on myös pääsy 24/7-tukeen meiltä, mikä varmistaa, että saat ohjausta ja tukea, olitpa sitten liikematkalla tai sinulla on yksinkertaisesti kiireinen aikataulu.

man standing in front of group of men

Corporate Teams

Hinta: räätälöity

Corporate Teams Training on suunniteltu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tukea työntekijöidensä terveyttä ja hyvinvointia. Pakettimme tarjoaa kattavan ja räätälöidyn kuntoiluratkaisun, joka voidaan sovittaa tiimisi tarpeisiin.

Corporate Team Training -paketillamme tiimisi saavuttaa korkeammat energiatasot, vähentynyttä stressiä ja lisääntynyttä tuottavuutta tiimiyhteisön vahvistuessa. Työntekijöidesi terveyteen ja hyvinvointiin sijoittaminen on investointi yrityksesi menestykseen.

Aloitetaanko jo tänään?