Kanssamme onnistuneita asiakkaita

Tony vähensi kehonpainoaan 80kg

Olin ollut ylipainoinen pitkään. Painoin 160 kiloa ja olin elämäni huonoimmassa kunnossa, sekä henkisesti että fyysisesti.

Menin lääkärille ja minulle todettiin verenpainetauti ja uniapnea. Lääkäri sanoi: ”Sinun on tehtävä muutos nyt, tai on riski, että kuolemasi on lähitulevaisuudessa.”

Olin sokeutunut omaan tilaani. Kiireisen elämäni keskellä minulla ei ollut aikaa keskittyä hyvinvointiini.

Rakas sisarenpoikani Elias syntyi, mikä motivoi minua aloittamaan elämäntapamuutoksen. Halusin olla hyvässä kunnossa ja pystyä leikkimään hänen kanssaan.

Olin seurannut Joelin valmennuksia ja hänen omia muutoksiaan vuosia, joten kun tarvitsin apua, tiesin heti kenen puoleen kääntyä.

Valmennussuhteemme oli hyvin läheinen, olimme yhteydessä joka päivä Repartus-kuntoilusovelluksen kautta. Edistyimme treenissä ja ravitsemuksessa oman kuntoni mukaan.

Joelin antamien työkalujen avulla opin syömään, liikkumaan ja lepäämään oikein. Yli kahden vuoden aikana laihduin yhteensä 80 kiloa rasvaa. Olen ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta.

Teijo pääsi takaisin terveelliseen elämään

Teijo Tikkanen (56) on tehnyt pitkän uran erilaisissa talous- ja HR-rooleissa ja työskentelee tällä hetkellä ura- ja yrittäjyysvalmentajana Helsinki Business College Oy:ssä. Liikunta ja urheilu ovat aina olleet osa Teijon elämää, ja hän on aiemmin kilpaillut ikäryhmän sulkapalloturnauksissa.

Pandemian aikana, kun urheiluhallit olivat suljettuina, Teijon tavoiteorientoitunut liikuntarutiini jäi taka-alalle. Kun hän kamppaili löytääkseen yhtä nautittavaa liikuntamuotoa, hän alkoi lihoa.

”Asetin tavoitteen palata säännölliseen liikuntarutiiniin ja kokeilin joitain verkko-ohjelmia, mutta motivaationi hiipui melko nopeasti”, sanoo Teijo.

Teijo esiteltiin Joelin henkilökohtaisen valmennuksen filosofiaan työn kautta vuosi sitten. Joel haastoi Teijon työskentelemään hänen kanssaan, ja pian he alkoivat saada tuloksia.

Joelin lähestymistapa on kannustava ja motivoiva, mutta tarpeeksi joustava. Hän ymmärtää jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Hän on valmis työskentelemään asiakkaan kanssa testatakseen, mitkä menetelmät toimivat parhaiten kullekin yksilölle. Teijo sanoo: ”Joelin avulla pienet takaiskut, kuten vanhat vammat ja kuluminen, eivät ole hidastaneet edistymistäni. Löydämme aina sopivat harjoitusrutiinit tilanteeni mukaan.”

”Olemme myös uudistaneet ravintoani ja syömistottumuksiani. Lähetän Joelille usein kuvia ruoastani ja saan palautetta. Pandemia vatsani on kutistunut, mikä on vaikuttanut merkittävästi mielialaani”, Teijo lisää. ”Nyt kevään 2022 aikana elämä on valoisaa, mielialani on aurinkoinen, ja jopa Joelin ohjelmaan sisällytetty polvivamma, joka rajoitti laskettelua, kuntoutettiin huippukuntoon laskurinteille.”

Kiireinen johtaja, 56 vuotta

”Tavoitteena oli osallistua yhteen maailman rankimmista purjehduskilpailuista yhdeksän kuukauden kuluttua (vuodenvaihteessa 2018-2019). Ilman urheilutaustaa tavoitteena oli pystyä toimimaan veneellä ilman ongelmia koko rasittavan kilpailun ajan.” Projekti saatiin onnistuneesti päätökseen ja tulokset ylittivät odotukset.

Lina sai tuloksia nopeasti

Kiitos Lina, että uskalsit lähteä kanssani matkalle kohti parempaa kuntoa. Vaikka sinulla oli haasteita kiireisen ja aktiivisen työelämän kanssa, onnistuimme yhdessä tavoitteessasi. Yhteistyömme oli pääasiassa verkossa, mutta matkustin myös ohjaaman Linaa eri kaupunkiin. Kahdeksan viikon aikana saavutimme merkittävän vähennyksen kehonkoostumuksessa ja yhteensä yli -7 kg painonpudotuksessa. Olen ylpeä ahkerasta työstäsi ja sitoutumisestasi. Oli ilo työskennellä kanssasi tässä projektissa.

Matias sai buustin kiireiseen elämäänsä

”Haasteena oli yrittäjän melko kiireinen elämä, mutta onnistuimme tekemään yhteistyötä joustavalla ja yksinkertaisella ravitsemussuunnitelmalla, joka jopa paransi energiatasoja, vaikka olimme kalorivajeessa rasvanpolttoa varten. Joelin valmennus oli erittäin hyödyllistä ja sain aina neuvoja harjoitteluun ja ravitsemukseen tarvittaessa projektin aikana. Tavoitteemme saavutettiin, kun pudotimme 6,2 kiloa kolmessa kuukaudessa. Projekti jätti minulle myös hyviä elämäntapoja. Suosittelen lämpimästi häntä ja Repartusta!”

Ronja laihtui 7 kiloa

”Sain Joelilta henkilökohtaiset ja helposti noudatettavat ravitsemusohjeet. Hiilihydraattien saanti pysyi haluamallani tasolla ja kuntoni parani dramaattisesti. Kaiken kaikkiaan laihduin 7 kiloa vain 12 viikossa Joelin neuvojen ja neuvojen ansiosta. Hänen ohjauksensa ja tukensa ansiosta koko prosessi tehtiin helpoksi!”

Nadja sai hyvän startin terveelliseen elämään

“Joel on todella kannustava ja persoonallinen valmentaja. Hänen ohjelmansa ja ruokavalionsa antoivat hyvän lähtökohdan ja työkalut aloittaa kuntoilumatkani. Suosittelen Joelia valmentajaksi kaikille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai päivittää elämäntapansa terveellisemmäksi!”

Aloitetaanko jo tänään?