MEISTÄ

 

Joel Nurminen perusti Repartuksen vuonna 2018 rakkaudesta urheilua, muotia sekä muita ihmisiä kohtaan. Repartus on innovatiivinen urheiluvälinebrändi, joka uskoo vahvoihin empaattisiin arvoihin ja oman valon jakamiseen muille. Brändin tarkoituksena on voimaannuttaa ja tuoda toivoa sitä tarvitseville, jotta kaikki voivat kokea elämän tunneperäisesti rikkaalla tavalla. Itse yhtiön nimi Repartus on yhdistelmä latinan sanasta ’’partus’’ (syntymä) ja englannin tavusta ’’re’’ (uudelleen). Yhdessä ne muodostavat yhteisön ja brändin, joka kulkee nykyisin nimellä Repartus eli uudelleensyntymä.

Pyrimme luomaan tulevaisuuden, jossa useammat ihmiset uskaltavat ottaa ensimmäiset askeleet kohti terveellisempää, onnellisempaa ja merkityksellisempää elämää. He voivat olla esimerkkinä muille joko välittävinä ja empaattisina auttajina tai onnistuneina elämäntapamuutoksen tehneinä inspiraation lähteinä.

Miten? Missiomme toteutuu ydinarvojemme kautta: Voimaannuta. Vapauta. Koe.

Voimaannuta: Olet pysäyttämätön! Syöt ja treenaat paremmin, rikot ennätyksiä, asetat uusia ennätyksiä ja rikot ne uudelleen. Kun on itse vahva, pystyy myös auttamaan muita.

Vapauta: Mielen asettamat rajoitteet eivät ole totta! Ymmärrät olevasi paljon vahvempi ja pystyväsi paljon suurempiin asioihin mitä osasit koskaan odottaa. Olet ylittänyt omat rajasi ja vapauttanut oman potentiaalisi.

Koe: Onnistut muutoksessasi! Huomaat, kuinka kaikki tuntuu nautinnollisemmalta. Pääset kokemaan auttamisen ja onnistumisen tuoman ilon olemalla esimerkkinä muille. Olet nyt osana merkityksellistä yhteisöä, jossa voit aidosti vaikuttaa ihmisten elämään positiivisella tavalla.

Miksi valita meidät? Brändin voimakkaat empaattiset arvot ja kyky muuttaa jokainen ihminen voimaannuttavaksi lähteeksi muille tekevät Repartuksesta ainutlaatuisen. Repartus on ketju menestystarinoita ja koti lämminsydämisille ja empaattisille ihmisille. Tämä tekee itse brändistä arvokkaan inspiraation lähteen ja merkittävän yhteisön kaikille jotka tahtovat joko auttaa muita tai tehdä itse pysyvän muutoksen parempaan.